Scheepvaartbegeleiding 
 
INFORMATION TECHNOLOGY - CONSULTANCY & SOFTWARE DEVELOPMENT
 
   
 

ASIS is een informatiesysteem voor de afdeling Scheepvaartbegeleiding.

Asis bestaat uit de volgende modules:

  • HRM/personeel: statische personeels- en administratieve gegevens. Electronische dienst en beurtregeling (D&B): administratieve module voor het opvolgen, registreren en bijhouden van de D&B-regeling en de bijhorende (financiĆ«le personeelsrapportages.
  • Dringende Berichten aan Zeevarende (DBZ) module MRCC: een operationele module voor het opstellen en bijhouden van DBZ's en operationele informatie binnen het MRCC.
  • SafeSeaNet/Hazmat module: een module voor het opvolgen en opvragen van SafeSeaNet informatie die uitgewisseld wordt via het CBS tussen haveninformatiesystemen en het Europees maritiem informatienetwerk SafeSeaNet. Het opvragen van Hazmat cargo manifesten na een incident of op verzoek wordt manueel via deze module uitgevoerd.
  • AIS-Hub module: het capteren en distribueren van verschillende AIS-datastromen van SRK, AIS-North Sea, AIS C-Power, etc. Deze module hangt samen met de SafeSeaNet module.
  • Zaalreservatiemodule: het opvolgen van de beschikbaarheid en het reserveren van een vergaderzaal binnen lokaties van de afdeling Scheepvaartbegeleiding. Dit omvat de vergaderzalen op de afdelingszetel te Oostende, Zelzatebrug, VC Zandvliet en VC Zeebrugge.


 
                                               Tel.: +32 (0)9 388 63 08 - Mail: info@tauris.be